Circulaţie rutieră restricţionată astăzi pe trei autostrăzi

Circulaţia rutieră va fi restricţionată miercuri pe autostrada A1 Deva – Sibiu până în jurul orei 18.00, pentru asfaltarea gropilor de pe partea carosabilă a benzii 1 şi pe banda de urgenţă. Până la ora 16.00 va fi restricţionat traficul şi pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, precum şi pe A2 Bucureşti – Constanţa, pentru lucrări de asfaltare.

Potrivit Centrului Infotrafic al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), traficul rutier va fi restricţionat până la ora 15.00 pe autostrada A1 Deva – Sibiu, la kilometrul 325, pe banda de urgenţă şi pe banda 1 a sensului de mers către Sibiu din cauza unor lucrări de astupare a gropilor pe partea carosabilă.

De asemenea, de la ora 15.00 şi până în jurul orei 18.00, traficul va fi restricţionat din aceeaşi cauză pe A1 Deva – Sibiu, la kilometrul 316, pe banda de urgenţă şi pe banda 1 a sensului de mers către Deva.

Infotrafic mai precizează că până la ora 16.00 vor fi restricţii şi pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, între kilometrii 29 – 27 şi 44 – 36, pe banda 1 a sensului de mers către Bucureşti, din cauza lucrărilor de asfaltare. Traficul va fi blocat şi pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa între kilometrii 96 şi 92, din aceeaşi cauză, pe banda de urgenţă şi pe banda 1 a sensului de mers către Bucureşti, până la ora 16.00.

 

news.ro

viewscnt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *