Cîţu afirmă că moţiunea cu care va candida la Congresul PNL se numeşte „România Liberală”

Premierul Florin Cîţu anunţă că moţiunea cu care se va prezenta la Congresul PNL din 25 septembrie se va numi „România Liberală” şi că lucrează la ultimele detalii ale acesteia. El îşi va depune candidatura la sfârşitul acestei săptămâni.

Întrebat marţi seară, la finalul unei şedinţe de partid care a avut loc la Vila Lac, când şi va depune candidatura pentru funcţia de preşedinte al PNL, Florin Cîţu a răspuns: „Cred că în acest weekend, vineri, sâmbătă sau duminică, vom vedea una din zile, care este mai bună pentru noi”.

 

El a anunţat că moţiunea cu care se va prezenta în faţa celor 5.000 de delegaţi care vor participa la alegerea preşedintelui PNL se va numi „România liberală”.

 

„Este finalizat, moţiunea se cheamă România Liberală, suntem la ultima parte de redactare, finalizare. Deci nu este nicio problemă”, a adăugat Cîţu.

 

Întrebat dacă va cere conducerii PNL o derogare pentru a putea candida pentru funcţia de preşedinte al partidului, în condiţiile în care nu a împlinit cinci ani de vechime în PNL, Florin Cîţu a răspuns: „Discutăm acest lucru şi vedem dacă este nevoie”.

 

Întrebat despre faptul că cei care îl susţin nu au avut multe luări de poziţie în spaţiul public din momentul dezvăluirilor privind trecutul său şi până în prezent, Florin Cîţu a comentat: „Sunt un om politic pe picioarele mele, dar e bine susţinerea că a venit şi acum”.

 

„Aţi văzut susţinerea colegilor mei astăzi, nu e niciun reproş acolo”, a spus Cîţu, întrebat dacă i-au reproşat susţinătorii din partid în legătură cu trecutul său.

 

Făcând referire la cifrele legate de datele economice, premierul a susţinut că acesta sunt confirmarea faptului că guvernarea nu este afectată de competiţia internă din PNL.

 

 

news.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.