CJ Hunedoara arată cu degetul spre propria-i gafă

Conducerea Consiliului Județean Hunedoara se folosește de îmbolnăvările cu noul coronavirus pentru a-și face campanie electorală. Numai că, în realitate, conducerea instituției județene arată cu degetul spre propria-i gafă. Asta în timp ce acuză Guvernul de faptul că nu sunt suficiente locuri în spitalele hunedorene pentru a trata bolnavii infectați cu noul coronavirus. Numai că oficialii CJ Hunedoara uită că tocmai ei au solicitat ca Spitalul Județean de Urgență Deva să fie scos de pe lista unităților medicale COVID.

CJ Hunedoara solicită Ministerului Sănătății modificarea Ordinului Ministrului Sănătății nr. 555/2020 prin care a fost stabilită lista unităților medicale suport Covid 19.

”Concret, pentru ca viața pacienților să nu fie pusă în pericol din cauza locurilor insuficiente, conducerea administrației județene solicită includerea secțiilor de Terapie Intensivă, Boli Infecțioase și Pneumologie ale Spitalului Județean de Urgență Deva pe lista suport Covid 19”, arată CJ Hunedoara.

Solicitarea vine după ce în urmă cu circa două luni, tot conducerea CJ Hunedoara se lăuda că a făcut demersuri pentru ca unitatea medicală de la Deva să nu mai trateze pacienții COVID.

La începutul lunii iunie, exact conducerea CJ Hunedoara, cea care acum arată cu degetul spre Ministerul SĂnătății, a făcut demersurile pentru ca SJU Deva să nu mai trateze pacienții infectați cu noul coronavirus.

La nivelul județului Hunedoara sunt în acest moment peste 300 de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2 (dintre care peste 110 nu se află internate în unități medicale).

 

Colaborator

FOTO: Arhivă CJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.