Clasă de energeticieni la un liceu din Deva

O clasă de energeticieni va fi înființată la un liceu din Deva. E-Distribuție Banat, companie a Enel, susține o clasă în sistem dual pentru tineri energeticieni la Deva, care vor beneficia de burse lunare, precum și de stagii de formare practică.

Programul se adresează elevilor de clasa a VIII-a care se pot înscrie în perioada 24-26 iunie 2019. E-Distribuție Banat a încheiat un acord de parteneriat cu Liceul Tehnologic Energetic Dragomir Hurmuzescu din Deva și va susține începând cu acest an o clasă în sistem dual ai cărei absolvenți vor primi certificarea de Electricieni Exploatare Centrale, Staţii şi Reţele Electrice. Aceasta este a doua clasă în sistem dual susținută de companiile E-Distribuție din România, în cadrul programului ”Viitor Electrician”. Programul este organizat în sistemul dual de învățământ, ceea ce asigură sprijinul E-Distribuție Banat către Liceul Tehnologic Energetic Dragomir Hurmuzescu pe durata celor 3 ani de studiu. Compania va acorda elevilor o bursă lunară de 200 de lei, care se adaugă bursei de 200 de lei acordate în sistemul de învățământ profesional de stat.

Anul trecut, E-Distribuție Muntenia a lansat o clasă în sistem dual pentru formarea de tineri electricieni, la Colegiul Tehnic Energetic din București. Proiectul clasei în sistem dual pentru tineri electricieni, de anul acesta, este susținut de Inspectoratul Școlar Hunedoara, Primăria orașului Deva și Prefectura Hunedoara.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *