CNI investește aproape două milioane de lei în județ

Compania Națională de Investiții a scos la licitație contractul de proiectare, asistenta tehnica proiectant si executie lucrari pentru obiectivul de investitii: “Reabilitare, modernizare, extindere si dotare asezamant cultural in satul Salasu de Sus, nr. 115, comuna Salasu de Sus, judetul Hunedoara”. Aproape două milioane de lei este valoarea contractului.

Clădirea a fost construită în anul 1958. De atunci s-au realizat mici reparații, astfel că aceasta se află într-o stare avansată de degradare, fapt care nu mai permite organizarea acțiunilor în condiții normale.

”Clădirea are pereții afectați de igrasie, din cauza terenului care nu este sistematizat corect. Planșeul din sala de festivități are deformații vizibile. Învelioarea de țiglă este degradată din cauza vechimii. De asemenea șarpanta are elemente degradate din cauza infiltrațiilor de apă din precipitații”, arată expertiza tehnică.

1.965.695 de lei este valoarea contractului, iar ofertele se depun până în data de 29 iulie. În urma investiției, clădirea va fi reabilitată la standarde europene.

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.