Colegiul Anghel Saligny Simeria: Proiect european pentru modernizarea cantinei și furnizarea de echipamente sportive

352.885 de lei este valoarea unor echipamente care sunt destinate Colegiului Tehnic de Transport Feroviar Anghel Saligny din Simeria. Sunt două loturi ce urmează a fi achiziționate în cadrul proiectului „Reabilitare, modernizare și dotare Colegiul Tehnic de Transport Feroviar ,,Anghel Saligny, oraș Simeria, judeţul Hunedoara”. Este vorba de furnizarea de echipamente specifice pentru dotarea cantinei și de furnizarea de articole și echipamente sportive.

”Una dintre problemele acute cu care se confruntă instituția școlară este nedotarea spațiilor adecvate pentru desfășurarea orelor de sport în condiții optime și de siguranță. Oportunitatea investiției este dată de problema atractivității și motivării care poate fi rezolvată prin implementarea prezentului proiect și susținută de existența personalului didactic de specialitate asigurându-se în acest fel calitatea serviciilor de educație prin dezvoltarea, modernizarea și dotarea școlilor cu articole și echipamente sportive”, arată documentul.

În ceea ce privește cantina, oportunitatea investiției este aceea de a îmbunătăți și eficientiza procesul de servire a mesei elevilor la cantina liceului, precum și modernizarea și dotarea acesteia cu utilaje și echipamente specifice.

Astfel, se achiziționează mese, scaune, oale, cratițe, mașini de gătit, tigăi și alte echipamente specifice unei cantine.

Data limită până la care se pot depune ofertele pentru contractul derulat cu fonduri europene este 28 octombrie 2020.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.