Comisia de control al SRI intenţionează să-l audieze pe Victor Ponta

Comisia de control al SRI intenţionează să îl audieze pe fostul premier Victor Ponta în legătură cu “elemente din perioada Guvernului USL”, a anunţat miercuri preşedintele comisiei, Claudiu Manda.

“Vă spun că intenţionăm să-l invităm la Comisie şi pe Victor Ponta pentru că în cadrul discuţiilor comisiei avem elemente pe care credem că domnia sa le poate elucida”, a afirmat Manda la finalul unei şedinţe în care a fost audiat din nou fostul angajat al SRI Daniel Dragomir. De asemenea, a mai fost audiat fostul secretar de stat în Ministerul Justiţiei Ovidiu Puţura, adus la audieri din detenţie, sub escortă.

Întrebat dacă invitarea lui Ponta are legătură cu audierile din speţa Dragomir sau cu Sebastian Ghiţă, Manda a răspuns: “Deocamdată speţa Ghiţă nu e subiect pe care să-l fi atins noi în cadrul Comisiei. Asta nu înseamnă că e obligatoriu vorba de domnul Dragomir”.
El a precizat însă că că sunt aspecte din timpul guvernării USL la care s-a făcut referire în comisie, fiind invocat numele lui Victor Ponta.
“Sunt elemente în perioada Guvernului USL la care s-a făcut referire în această comisie pe care putem să le probăm pentru că a fost indicat numele domniei sale. Au fost şi alte nume indicate”, a subliniat Claudiu Manda.
news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *