3 comentarii la „Concedieri la Primăria Deva

 • 10 ianuarie 2018 la 8:31
  Permalink

  Prea multa politie ,prea multa functionarime, prea multe cheltuieli inutule!!Axasati problemele pe acele puncte ce interereseaza nivelul de civilizatie a comunitatii!!Drumuri,trotoare,aspectul jalnic a confortului urban,murdarie,gunoi,strazi pline de gropi,ETC!!Vizitati cartierele Progresului G.Enescu zona manastirii,arata jalnic!In Dacia si Micro ,arata aievea a fi din Africa!Ne dorim un oras civilizat,curat ,condus cu responsabilitate!!

  Răspunde
 • 11 ianuarie 2018 la 8:19
  Permalink

  50 % dintre angajații primăriei ar trebui concediați. De ce ii nevoie de atâta birocrație????? Se plimba o hârtie dintr, un birou într-altul….

  Răspunde
 • 11 ianuarie 2018 la 13:30
  Permalink

  Ohh dor din primarie si locali da aia care is sefi de politie sau mai stiu eu nu ar trebui is care incalca lege pt banii sau ca ii fisu si na nu o facut nimik doar a furat . De aia ce zici sibam doat dor exemplu . Is atatea cazuri daca tata e sef de politie sau am pile dau banii grei dau si in cap la oamenii si nimeni nu face nimik ca de tata mama sefi in politie sau avocati e de asta ce ziceti si pt un om de rand daca fura ii bagat direct in puscari ii normal eu zic sa mai sapi oance ca ai ce gasi ohhh si inca cum daca tot faci concedieri fa cu folos ca is multe nereguli in deva de la incalcatul legilor cares pt totii sefi de politie avocati etc pt niste banii se sterge tot esty nevinovat cam asa reieste sti a si inca ceva avem in deva atate clanuri gen „mafie” care umbla bne mersi in loc sa fie arestati pt recuperari furt banii murdari aia ii lasati impreuna cu sefi de politie avocati judecatori in libertate ?fain asa bafta poate se schimba ceva si in deva asta salari mici hoti legi incalcate poltisti corupti camatari noi le avem pe toate suntem ceva geb „bogatii cu toate astea spuse „halal tara

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *