Concesionarea locurilor de parcare, declarată nelegală

Proiectul pentru concesionarea locurilor de parcare din municipiul Petroșani a fost abrogat. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de Consiliu Local al municipiului Petroșani. Hotărârea aprobată în vara acestui an nu a primit avizul de legalitate din partea Prefecturii Hunedoara.

Potrivit Prefecturii Hunedoara, hotărârea Consiliului Local Petroșani prin care s-a procedat la aprobarea regulamentului de atribuire a locurilor de parcare de reședință și cu plată din municipiul Petroșani, a fost apreciată ca nelegală (…).

Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani, susține că există anumite schimbări în codul administrativ, schimbări care au fost omise la momentul întocmirii proiectului. După ce regulamentul de închiriere a locurilor de parcare se va armoniza în conformitate cu legislația națională în viagoare, acesta va fi lansat, din nou, în dezbatere publică.

În acest sens, Consiliul Local al municipiului Petroșani a revocat hotărârea prin care urmau a fi concesionate locurile de parcare de pe raza localității.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.