Concurs pentru postul de Director General la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva

Primăria Municipiului Deva organizează concurs pentru postul de Director General al Centrului Cultural „Drăgan Muntean” Deva din subordinea Consiliului Local al municipiului.

După ce Serviciul de Administrare al Cetății Deva a fost desființat, toată partea de organizare a evenimentelor culturale de pe raza municipiului Deva a trecut în serviciul Centrului Cultural „Drăgan Muntean”. Astfel, și structura Centrului a trebuit modificată iar una dintre schimbările importante a fost înființarea postului de Director General. Primarul municipiului Deva, Florin Oancea, a explicat necesitatea înființării acestui post.

 „Va fi un director și un director general. Motivul pentru care am stabilit două funcții de conducere în organigramă este tocmai de a crește calitatea serviciilor culturale pe care le prestăm populației. Ați observat că, în acest an 2018, au fost multe evenimente de calitate bine primite de către deveni. Vrem să generăm cât mai multe evenimente de calitate și avem nevoie ca persoane specializate să se poată ocupa și de momente artistice: muzică populară dar și cele cum sunt spectacolele de jazz, de operă, citadela fest care a fost o reușită în prima ediție și vrem să dezvoltăm acest proiect în 2019. Cu siguranță, devenii vor fi mulțumiți de calitatea evenimentelor care vor avea loc anul viitor.” A declarat edilul șef al Devei, Florin Oancea.

Concursul se va desfășura în cursul lunii ianuarie iar datele și termenele de organizare a concursului urmează să fie stabilite de primarul municipiului Deva. Selecția candidaților se va desfășura în trei etape:

  • Selecția dosarelor
  • Proba scrisă
  • Interviul în cadrul căruia va fi susținut proiectul de management

Până în acest moment, Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva a fost condus de bine cunoscutul interpret de muzică populară, Cristian Fodor. Acesta a fost nevoit să își înainteze demisia în urma restructurării serviciului și încă nu se știe dacă va participa la concursul de director general.

 

Paul Muntean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *