Conducerea PNL a decis depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului

Biroul Executiv al PNL a decis luni, în unanimitate, depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Tudose, demers în vederea căruia liberalii vor negocia cu toate partidele în afară de PSD şi vor organiza o serie de proteste în toate marile oraşe ale ţării.

”PNL a hotărât la reuniunea Biroului Executiv, împreună cu grupurile parlamentare, în unanimitate, depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului PSD-Dragnea-Tudose. Ordonanţa care a răvăşit sistemul fiscal din România, care pune în pericol dezvoltarea economică a României, care creează un haos în toate domeniile, care reprezintă un atac împotriva mediului de afaceri şi angajaţilor, atât din sectorul privat, cât şi din sectorul public, alături de înrăutaţirea dramatică a tuturor indicatorilor economici stau la baza acestei decizii”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban, la finalul şedinţei Biroului Executiv.

El a spus că vor fi înfiinţate trei grupuri de lucru: unul pentru negocierea susţinerii moţiunii cu celelalte partide, în afară de PSD, unul pentru dialog cu societatea civilă şi altul organizatoric ”care să vină în sprijinul demersului liberalilor şi pentru a crea o presiune asupra parlamentarilor pentru susţinerea acestei moţiuni de cenzură”.

Liderul PNL a precizat că discuţiile în vederea depunerii moţiunii vor începe de marţi, iar documentul urmează să fie depus în Parlament cel mai probabil până la finalul acestei săptămâni.

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.