Conferință pentru promovarea turismului din Deva și regiune

Astăzi, 2 martie 2023, are loc la Deva, Conferința Ospitalității ,,De la Idee la Succes” organizată de Deva 360 – Asociația pentru Promovarea Turismului din Deva și Regiune.

Este prima conferință-eveniment organizată la Deva pentru antreprenorii din industria ospitalității.

.

Evenimentul de astăzi este un prim pas al Asociației pentru Promovarea Turismului din Deva și Regiune care și-a început activitatea în forță, cu implicarea unor oameni tineri și dinamici.

Conferința reunește antreprenori din domeniul ospitalității, lideri ai comunităților locale și specialiști.
Obiectivele principale ale evenimentului sunt: stabilirea unei colaborări, formarea unei comunități  omogene care să includă atât mediul privat, cât și cel public, pentru realizarea obiectivului final, și anume „Destinația de Deva”.

 

La conferință participă din partea municipalității: Viceprimarul Municipiului Deva – Pogocsan Ferdinand-Zoltan, Secretarul general al Municipiului Deva – Florina-Doris Visirin și consilierul local Ovidiu-Gabriel Iorga.

 

Municipiul Deva este membru fondator al Asociației pentru promovarea turismului din Deva și regiune, asociație înființată pentru a susține și promova dezvoltarea durabilă a industriei ospitalității în municipiul Deva.

Este pentru prima dată, în istoria recentă a orașului, când autoritatea publică locală se implică activ în susținerea antreprenoriatului și a mediului de afaceri în domeniul ospitalității.

 

Deva merită să fie inclusă în circuitul turistic național și internațional.

Principala, dar nu singura atracție, este Cetatea Devei, una dintre cele mai importante fortărețe medievale din Transilvania, un monument încărcat de istorie.

Pe lângă Cetate, orașul are și alte obiective turistice: Aqualand, Muzeul Civilizației Dacice și Romane, numeroase clădiri istorice, și toate acestea sunt însuflețite cu spectacole, concerte în aer liber, festivaluri care au devenit deja anuale, activități și evenimente sportive cu anvergură națională și internațională.

 

Administrația publică locală va continua să realizeze proiecte destinate dezvoltării turismului local.

 

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Deva

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *