Conflict între trei tunisieni, pe o stradă din Timişoara, un bărbat fiind înjunghiat

Un conflict a avut loc pe o stradă din Timişoara, în apropiere de Institutul de Boli Cardiovasculare din oraş, între trei cetăţeni tunisieni. Unul dintre tineri a fost înjunghiat în spate de un altul, agresorul fiind reţinut pentru 24 de ore, iar pe numele său fiind întocmit dosar penal pentru lovire şi alte violenţe.

Incidentul a avut loc luni după-amiază.

Potrivit poliţiştilor, un student tunisian a primit vizita unui prieten, tot din Tunisia, cu care a mers la un curs la Institutul de Boli Cardiovasculare. La finalul cursului, ajunşi în stradă, în faţa unităţii medicale, studentul i-a prezentat prietenului său un alt tânăr, tot din Tunisia, care absolvise Facultatea de Medicină din Timişoara, despre care spunea că îi inspiră teamă.

A izbucnit un conflict între cei trei, iar tânărul care inspira teamă a scos un cuţit şi l-a înjunghiat în spate pe prietenul studentului.

Acesta a fost preluat de o ambulanţă şi dus la spital, pentru îngrijiri medicale, iar medicii au decis că are nevoie de 7-8 zile de internare.

„A fost reţinut un bărbat de 27 ani pentru lovire şi alte violenţe, pe numele lui fiind deschis dosar penal”, a declarat Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş.

Managerul Institutului de Boli Cardiovasculare, medicul Constantin Luca, a declarat pentru News.ro că acest conflict a avut loc, luni după-amiază, pe stradă.

„A fost în stradă. Am avut studenţi care au plecat de la cursuri de la noi. Unul dintre studenţi pleca de la curs. Nu cunosc detalii. Ştiu că un alt fost student l-a aşteptat pe stradă şi că l-a atacat cu un cuţit. A venit înapoi în ambulanţa noastră, i-am acordat primul ajutor, apoi s-a chemat poliţia, care i-a luat pe cei doi, victima şi făptaşul”, a declarat Luca.

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.