Conflict violent între mamă și fiu

În data de 04.03.2021, în jurul orei 21:20, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de către o femeie din municipiul Hunedoara despre faptul că a fost implicată într-un conflict cu fiul său, care a devenit agresiv.

La fața locului, în cel mai scurt timp s-a deplasat o patrulă de poliţie care a demarat primele cercetări, stabilind că hunedoreanca, în jurul orei 21:10, a revenit la domiciliu fiind însoțită de concubinul ei, un bărbat de 57 de ani, din Hunedoara, iar când a intrat în curtea imobilului au fost așteptați de fiul femeii,  un bărbat în vârstă de 41 de ani,  care în urma unor discuții contradictorii, a tras-o de păr, iar pe concubinul mamei l-a lovit cu pumnul în zona ochiului drept. De asemenea, bărbatul de 41 de ani a distrus mai multe bunuri din curtea imobilului.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violențe, violență în familie, ameninţare și distrugere, iar faţă de prezumtivul autor al acestor infracţiuni au emis ordin de protecție provizoriu.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *