Consultanța pentru transportul ecologic costă peste 100.000 de lei

Valea Jiului ar trebui să beneficieze de transport ecologic. De proiectul Green line Valea Jiului se vorbește de câțiva ani, însă deocamdată doar s-au întocmit documentații. Acum, primăria municipiului Vulcan a scos la licitație un contract de 110.000 de lei care prevede servicii de consultanță pentru delegarea gestiunii serviciului de transport public de călători, în cadrul proiectului ”Linia verde de autobuze electrice între Petrila-Petroșani-Aninoasa-Vulcan-Lupeni-Uricani Green Line Valea Jiului”.

Scopul studiului de oportunitate este acela de a permite luarea unei decizii informate asupra delegării administrării și operării serviciului de transport public în Valea Jiului, prin analiza tuturor elementelor tehnice, juridice și financiare specifice. Studiul va fundamenta necesitatea și oportunitatea delegării transportului public local de persoane în Valea Jiului și stabilirea soluțiilor optime de delegare a gestiunii serviciilor”, arată documentația.

Potrivit autorităților locale de la Vulcan, liderul de asociere, ofertantul trebuie să aibă experiență în redactarea a minim un contract de servicii publice. Valoarea estimată a contractului este cuprinsă între 66.000,00  – 110.000,00  RON.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *