Controale ale polițiștilor din domeniile silvic și piscicol

În data 27.05.2021, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică au derulat o serie de controale vizând prevenirea și combaterea faptelor ilegale din domeniile silvic și piscicol, pe raza judeţului Hunedoara.

Pe linie de silvicultură, poliţiştii au desfășurat 25 de controale (din care 14 pe drumurile publice, privind transportul de material lemnos, 6 în fondul forestier, privind exploatarea materialului lemnos și 5 pe linia depozitării și a prelucrării materialului lemnos), iar în urma neregulilor constatate au aplicat  două sancțiuni contravenționale, în valoare de 8.000 lei și a au confiscat un de 9,569 mc material lemnos. Acţiunile poliţiştilor au beneficiat de sprijinul reprezentanţilor Gărzii Forestiere Timișoara.

Pe linie de piscicultură, poliţiştii au desfăşurat 10 controale, la care au participat şi reprezentaţi ai Agenției Naționale de Pescuit și Acvacultură și ai Gărzii de Mediu – Comisariatul Județean Hunedoara, iar pentru neregulile constatate au aplicat 5 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.400 lei, conform O.U.G. 23/2008.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.