Copiii speciali de la Casa Pollicino se pregătesc pentru sărbătorile Pascale

În aşteptarea sărbătorilor Pascale aproape 100 de copii ai Casei Pollicino au ajutat la vopsirea ouălor. Cu vesele glasuri cristaline şi nerăbdare, cei mici abia au aşteptat momentul de a scufunda ouăle în vopsea. La Casa Pollicino a devenit o tradiţie vopsirea ouălor înaintea sărbătorilor Pascale. La fel ca în fiecare an, primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi a participat la pregătirile mesei de Paşte. Alături de copii acesta a vopsit ouăle.

“În fiecare an sunt invitat de Casa Pollicino şi să vin să particip la această activitate de vopsit ouă. E o mare bucurie pentru cei mici şi cred că astfel de evenimente sunt bine de făcut cât mai des. Pentru ei e o motivaţie în plus şi o satisfacţie că pot să facă ceva util. Suntem în săptămâna mare, urmează Sărbătorile de Paşte, cea mai importantă sărbătoare creştină şi cu siguranţă toţi creştinii sunt mai buni, cu mai multă dragoste şi mai multă grijă pentru copiii care au nevoie. Copiii de la Casa Pollicino au nevoie de mai multă atenţie din partea noastră şi în astfel de momente trebuie să fim alături de ei”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Cu mic, cu mare fiecare şi-a arătat priceperea şi talentul, iar ouăle vopsite sunt opere de artă realizate cu mânuţele unor copii speciali.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *