Covorul de flori din Parâng își dezvăluie splendoarea

Cu venirea primăverii, muntele Parâng din inima României devine o destinație de neocolit pentru iubitorii naturii și pasionații de aventură. Însă, anul acesta, pe lângă panorama încântătoare a zăpezilor și a soarelui generos care încălzește înălțimile, o surpriză minunată așteaptă vizitatorii – covorul vast de flori care împodobește peisajul.

Brândușe delicate și ghioceii sunt vedetele acestei spectaculoase transformări primăvăratice. În ciuda păturii subțiri de zăpadă care se mai află pe alocuri, culorile vii ale acestor flori își fac loc printre cristalele albe, creând un tablou de o frumusețe irezistibilă.

Covorul de flori aduce o notă suplimentară de culoare și viață în acest decor muntos. Turiștii sunt încântați de această surpriză neașteptată și nu ezită să își etaleze pasiunea pentru fotografie, capturând fiecare detaliu al acestei minuni efemere.

Cu toate că soarele încă mai luptă să își împrăștie razele sale puternice în toate colțurile munților, efectul său asupra covorului de flori este deja vizibil. Odată cu trecerea zilelor, se așteaptă ca aceste flori să-și intensifice frumusețea și să își îmbăieze peisajul în culori vibrante.

 

Monika BACIU

FOTO: Stațiunea Parâng

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *