Creșă nouă la Orăștie

O creșă ar urma să fie realizată în municipiul Orăștie. Deocamdată proiectul se află la stadiu studiilor. Autoritățile locale alocă suma de 88.000 de lei pentru servicii de proiectare tehnică pentru construcția de lucrări, privind obiectivul de investiții construcție și dotare creșă nouă, Strada Luminii, nr. 10, municipiul Orăștie.

„Principalul rezultat așteptat vizează înființarea/construcția clădirii unei creșe în municipiul Orăștie, în vedera realizării condițiilor pentru o educație de calitate și creșterea gradului de participare a populației în învățământul antepreșcolar (creșe). Numărul total de participanți la procesul educațional în unitatea de infrastructură subiect al proiectului este de 27 de copii (beneficiari direcți ai proiectului). Prezentul proiect își propune să contribuie la rezolvarea uneia dintre cele mai acute probleme cu care se confruntă învățământul și anume insuficiența unităților de învățământ dotate la standarde moderne care să asigure accesul la un proces educațional de calitate”, arată edilii din Orăștie.

Contractul presupune servicii de proiectare, fazele proiect tehnic și detalii de execuție, întocmirea documentațiilor pentru obținerea avizelor/ acordurilor/ autorizațiilor și asistență tehnică din partea proiectantului, pentru obiectivul de investiții ,,Construcție și dotare creșă nouă, strada Luminii, nr. 10, municipiul Orăștie”. Valoarea estimată a contractului este de 88.000 lei, fără TVA și este compusă din: Documentații pentru obținerea avizelor, acordurilor, autorizațiilor – 5.000 lei fără TVA; Proiect tehnic și detalii de execuție – 67.000 lei fără T.V.A.; Asistentă tehnică din partea proiectantului – 16.000 lei fără T.V.A.

Până în data de 17 iulie așteaptă autoritățile locale din  Orăștie ofertele din partea firmelor de profil. Investiția este realizată din fonduri bugetare.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *