Ce condamnare a primit femeia din Lupeni care și-a ucis fiul

Infirmiera din municipiul Lupeni, care în luna mai și-a ucis fiul cu mai multe lovituri de cuțit, a fost condamnată de judecători la 10 ani de închisoare cu executare. Judecătorii au dispus și confiscarea cuțitului cu care femeia și-a înjunghiat fiul în vârstă de 35 de ani.

“Condamnă pe inculpata LUCA MARIKA, arestată preventiv în cauză, la pedeapsa de: – 10 ani închisoare pentru infracţiunea de omor săvârșit asupra unui membru de familie (…). Deduce din pedeapsa aplicată durata reţinerii şi arestului preventiv, respectiv 10.05.2018 şi de la 17.05.2018 la 21.08.2018. Menţine măsura preventivă a arestării. În baza art.7 din Legea 76/2008 dispune prelevarea probelor biologice, fără notificare prealabilă, de la inculpata Luca Marika, în vederea introducerii profilelor genetice în Sistemul Naţional de Date Genetice Judiciare. (…) dispune confiscarea unui corp delict constând în: cuţit cu plăsele din lemn de culoare maro cu trei nituri din metal de culoare argintie, cu lungimea totală de cca 27 cm, lungimea lamei de circa 14,5 cm, cu vârf ascuţit, cu un singur tăiș şi cu lăţimea maximă la baza plăselelor de circa 2,5 cm, înregistrat la poziţia 14/2018 în Registrul de corpuri delicte de la Tribunalul Hunedoara. Constată că în cauză nu există constituire de parte civilă. Obligă pe inculpată la plata sumei de 2500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare”, arată soluția Tribunalului Hunedoara.

Marika Luca și-a înjunghiat fiul, în vârstă de 35 de ani, aplicându-i două lovituri de cuțit. Abia după 12 ore, femeia și-a anunțat fapta, timp în care aceasta a fost și la serviciu, la Spitalul municipal din Lupeni unde lucra ca infirmieră.

 

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *