CS Hunedoara continuă să conducă în Liga a IV-a de fotbal

După disputarea a nouă etape din turul Ligii a IV-a de fotbal, pe primul loc continuă să se mențină CS Hunedoara. În derby-ul etapei, CS Hunedoara, care are doar opt jocuri disputate, din cauza faptului că în competiție sunt înscrise un număr impar de echipe, a învins, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, pe Hercules Lupeni, campioana de acum două ediții, ajunsă acum pe locul opt, din tot atâtea meciuri, cu 14 puncte.

Cu acest succes, hunedorenii au ajuns la 22 de puncte, la fel ca și a doua clasată, Inter Petrila, care are un golaveraj mai slab, dar și un meci în plus disputat. Petrilenii, campionii ediției trecute, au dispus, cu 4-1, în deplasarea de la antepenultima clasată, Jiul Petroșani, patru puncte din opt jocuri, și își păstează, ca și CS Hunedoara, ecartul de trei „lungimi” în fața ocupantei ultimei trepte a podiumului de premiere, Retezatul Hațeg, locul trei și sezonul trecut, echipă cu opt meciuri disputate, care a câștigat, categoric, cu 6-0, pe terenul ultimei clasate, Universitatea Petroșani, un punct din nouă jocuri.

Pe locul al patrulea, la un punct de podium, este Gloria Geoagiu, echipă fără drept de promovare, cu 18 puncte din nouă meciuri, care a învins, la limită, acasă, cu 1-0, pe Aurul Brad, a noua clasată, opt puncte din tot atâtea jocuri.

Pe cinci, cu 16 puncte din opt jocuri, a urcat Dacia Orăștie, care a învins, fără drept de apel, pe propriul teren, cu 7-2, fostul lider, Victoria Călan, care, în doar trei etape a coborât șase locuri, ocupând, în prezent, poziția a șaptea în ierarhie, cu 15 puncte din nouă meciuri.

Pe șase este vicecampioana ediției trecute, Șoimul Băița, care s-a impus, clar, acasă, cu 4-0, a zecea clasată, Aurul Certej, și are 15 puncte din opt meciuri, în vreme ce echipa învinsă rămâne cu opt punce din nouă partide.

Singurul rezultat de egalitate al rundei, în care CSM Vulcan, locul 12, cu șase puncte din opt jocuri, a stat, s-a  înregistrat în partida CNS Cetate 2 Deva – Minerul Uricani, scorul fiind 1-1, iar în urma acestei remize echipa din reședința de județ a urcat pe 11, cu șase puncte din nouă meciuri, iar trupa din Valea Jiului rămâne penultima în ierarhie, cu patru puncte din opt partide. Etapa viitoare, a zecea, se va disputa la finele acestei săptămâni.

Claudiu POPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *