Cu arma de airsoft în parc

Polițiștii locali din Petroșani au surprins noaptea trecută un tânăr de 16 ani în timp ce folosea o armă de tip airsoft în Parcul ”Carol Schreter”.

Astfel, joi, 11 august 2022, în jurul orei 23.00, patrula de ordine publică a Poliției Locale Petroșani l-a surprins pe tânăr în timp ce folosea arma în mod ilegal. Potrivit legislației în vigoare, armele de tip airsoft pot fi folosite de persoane care au împlinit vârsta de 18 ani și doar  în locuri special amenajate.

Arma a fost confiscată și va fi predată către Serviciul arme, explozivi și substanțe periculoase din cadrul IPJ Hunedoara. Totodată, cercetările în acest caz continuă, urmând a fi luate măsurile legale care se impun, a precizat Daniel Vulpe, coordonator al Biroului de ordine publică din cadrul Serviciului Poliției Locale Petroșani.

„Aducem la cunoștința cetățenilor că patrulele vor fi intensificate în zonele cu probleme, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică”, a subliniat Daniel Vulpe, coordonator al Biroului de ordine publică din cadrul Serviciului Poliției Locale Petroșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *