UPDATE. CUI ÎI PASĂ!? Campioni și codași hunedoreni la depunerea de proiecte pe programul de investiții Anghel Saligny

UPDATE:

Dintr-o regretabilă eroare (preluarea viciată a tabelului de la Ministerul Dezvoltării), eroare pe care autorul articolului și-o asumă integral și cere scuze cititorilor și celor nedreptățiți, în prezentarea noastră câteva primării hunedorene au apărut cu zero proiecte depuse. În fapt, singura localitate hunedoreană fără proiecte eligibile depuse este municipiul Deva. Am reverificat și corectat situația, tabelul corect fiind atașat la finalul articolului. Mea culpa.

Deoarece există un interes special din partea cititorilor noștri pentru felul în care primăriile hunedorene s-au străduit să obțină bani de investiții prin marele proiect național Anghel Saligny, am realizat o sinteză a datelor oficiale furnizate de Ministerul Dezvoltării și Lucrărilor Publice, pe care o punem la dispoziție mai jos.

Nu comentăm, deocamdată, această situației. Dar vom pune aici și un extras de clasament cu primele trei locuri pe fiecare categorie de localități.

Astfel, la municipii, pe primele trei locuri avem Hunedoara (campion absolut!) cu nu mai puțin de 75 de proiecte depuse, urmat de Vulcan cu 10 proiecte și Petroșani cu 9 proiecte. Ultimul loc la municipii (și „campion” absolut pe județ!) este Deva, cu ZERO proiecte eligibile depuse.

La orașe, pe primul loc este Geoagiu cu 18 proiecte, pe locul doi, la egalitate, Călan și Simeria cu câte 5 proiecte, iar pe locul 3 Petrila cu 4 proiecte. Toate orașele au depus proiecte.

La comune, pe primul loc, la egalitate, Beriu, Burjuc și Vețel cu câte 6 proiecte, pe locul doi, la egalitate, Certeju de Sus, Peștișu Mic și Sântămăria Orlea cu câte 5 proiecte, iar pe locul trei, la egalitate, Luncoiu de Jos, Râu de Mori, Vorța și Zam cu câte 4 proiecte depuse. Toate comunele hunedorene au proiecte eligibile depuse.

 

Iată și raportul sintetic complet realizat de noi:

2 comentarii la „UPDATE. CUI ÎI PASĂ!? Campioni și codași hunedoreni la depunerea de proiecte pe programul de investiții Anghel Saligny

 • 17 noiembrie 2021 la 22:01
  Permalink

  Buna seara!
  Informațiile prezentate nu sunt corecte! Orăștioara de Sus are proiecte depuse, nu e corect cum prezentați situația.
  Va rog sa corectați.

  Răspunde
  • 18 noiembrie 2021 la 9:27
   Permalink

   Așa este. A fost o eroare la preluarea tabelului oficial. Am corectat și îmi cer scuze pentru greșeală. Vă mulțumesc pentru observație.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.