Cum arată cea mai nouă grădiniță din Valea Jiului

Mai puțin de un an de zile a durat realizarea celei mai noi grădinițe din Valea Jiului. Edificiul a fost realizat la Lonea, un cartier al orașului Petrila. Lucrările au început în luna octombrie anul trecut, iar la începutul acestei săptămâni, edificiul a fost finalizat.

Este o grădiniță cu 5 grupe lângă școala gimnazială Ana Colda care aparține de Colegiul Tehnic ”Constantin Brâncuși”, construită prin programul național de dezvoltare locală (PNDL). Aici vor funcționa mai multe grupe de preșcolari, ce își desfășurau activitatea până acum în mai multe locații neautorizate din zonă.

Această grădiniță s-a construit ținându-se cont de toate noile reglementări europene și s-au respectat toate condițiile impuse de Ministerul Sănătății. Cele 5 săli moderne și spațioase de clasă sunt prevăzute fiecare cu toaletă proprie și vestiare, în spațiul exterior sunt amenajate locuri de joacă pentru preșcolari, grădinița are sistem de supraveghere în fiecare clasă, condițiile și confortul acesteia fiind la cele mai înalte standarde.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *