Curs de prim ajutor GRATUIT

În cadrul programului ”Învață, mâine poți salva o viață”, în perioada 23 martie-8 aprilie se va organiza un curs de prim ajutor gratuit și se adresează persoanelor fizice care au împlinit 18 ani, cu domiciliul în județul Hunedoara. Persoanele interesate vor învăța noțiuni și tehnici de bază în acordarea primului ajutor până la sosirea echipajelor de intervenție.

Termenul limită de înscriere la curs este 22 martie 2019, ora 10:00. Acte necesare pentru a putea face acest curs sunt: adeverință de la medicul de familie din care să rezulte că persoana fizică este clinic sănătoasă, precum și o copie după actul de indentitate.

Grupul va fi format de 16 persoane, iar durata cursului va fi de 12 ore, care se va ține de regulă în ziua de sâmbăta la Centrul Județean pentru voluntariat, formare și perfecționare profesioanală, instruire de prim ajutor din Deva.

Participanții vor desfășura un program de instruire sub coordonarea unor paramedici atestați ca formatori care se finalizează cu un examen în urma caruia se eliberează un certificat de participare care va atesta gradul de instruire.

Cei interesați pot obține relații suplimentare la Sediul Asociației Salvital Hunedoara din municipiul Deva, str. Piața Victoriei, nr.1, bloc 8, parter sau la persoana responsabilă cu desfășurarea cursului Albu Cristian, tel: 0728.254.961

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *