D.A.S. Deva: IMPORTANT pentru persoanele care solicită ajutor de urgență și tichete sociale pentru grădiniță!

Direcția de Asistență Socială Deva aduce la cunoștința persoanelor interesate că structura instituției care are în atribuții acordarea ajutorului de urgență și a tichetelor sociale pentru grădiniță funcționează într-un sediu nou – situat în incinta Pieței Agroalimentare Deva, erajul 1, biroul E23. Imobilul este prevăzut cu ascensor, care deservește inclusiv parcarea subterană.

Cererile însoțite de documentele necesare se depun după următorul PROGRAM CU PUBLICUL:

– luni – joi, între orele 8:00-11:00 și 14:00-16:00

– vineri, între orele 8:00-11:00

Lista actelor necesare pentru acordarea ajutorului de urgență și a tichetelor pentru grădiniță poate fi consultată pe www.primariadeva.ro, Secțiunea Servicii Publice – Direcția de Asistență Socială sau accesând link-urile: https://www.primariadeva.ro/index.php/servicii_publice/das_detaliu/C57 și https://www.primariadeva.ro/index.php/servicii_publice/das_detaliu/C59, de unde pot fi descărcate și formularele de cerere.

IMPORTANT! Situațiile pentru care se acordă ajutorul de urgență sunt prevăzute în Hotărârea Consiliului Local nr. 337/2022, disponibilă pe www.primariadeva.ro, Secțiunea Consiliul Local.

DE REȚINUT! Tichetele sociale pentru grădiniță se acordă, conform legii, copiilor din familiile care au stabilit dreptul la alocație pentru susținerea familiei și pot fi folosite doar pentru achiziționarea de alimente, produse de igienă, rechizite și îmbrăcăminte. Acordarea tichetelor este condiționată de prezenta zilnică a copilului la grădiniță – cu excepția absențelor motivate (din motive medicale sau pe baza învoirii de către părinți, în limita a 3 zile/lună).

INFORMAȚII SUPLIMENTARE se pot obține la numărul de telefon 0755.878.656, de luni până joi – între orele 8:00-16:30 sau vineri – între orele 8.00-14:00.

 

Direcția de Asistență Socială Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *