Dacă ați văzut-o, anunțați poliția!

Update 30.04.2020, ora 19 – ”În urma cercetărilor, în urma cu puțin timp, polițiștii au depistat minora în vârstă de 13 ani, din mun. Hunedoara, plecată voluntar de acasă în urmă cu două zile (a se vedea buletinul de presa de ieri). Acesta se afla la locuința unui prieten de 17 ani, din Hunedoara (unde a locuit in ultimele două zile). În cauză, polițiștii vor continua cercetările pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor. Totodată, va fi informată și DGASPC Hunedoara, in vederea dispunerii de măsuri specifice acestei instituții”, a informat IPJ Hunedoara.


Știrea inițială: La data  28.04.2020, în jurul orei  22:30, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de o femeie din localitate despre faptul că, în jurul  orei 16:30, fiica sa, LUCA MARIA MAGDA (foto), în vârstă de 13 ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

La momentul plecării, minora era îmbrăcată cu o geacă de jeans de culoare albastră, o bluză de culoare maro, cu scris auriu în zona pieptului și pantaloni jeans de culoare albastru deschis. Aceasta are înălțimea de 1,50 m.,  greutate 50 kg., ochi verzi, păr de culoare blond,  tuns cu breton drept pe frunte, mediu ca lungime și  nu prezintă semne particulare.

În urma sesizării, poliţiştii au demarat deîndată o serie de activități investigative şi de căutare, în vederea depistări minorei, cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale.

Poliţiştii continuă activitățile necesare depistării minorei  şi le solicită celor care deţin informaţii utile anchetei, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliţia sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

 

IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *