DAS Deva a încheiat distribuirea alimentelor gratuite! Peste 600 de persoane au beneficiat de ajutorul finanțat de UE

Direcția de Asistență Socială Deva a încheiat, luni, 20 septembrie 2021, distribuirea produselor alimentare Lotul IV – Tranșa III, finanțate de Uniunea Europeană, prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD).

Distribuirea alimentelor s-a desfășurat în perioada 1-20 septembrie 2021.

Direcției de Asistență Socială Deva i-au fost alocate 621 de pachete cu produse alimentare Lotul IV – Tranșa III, care au ajuns la beneficiarii finali, conform prevederilor OUG nr. 84/2020.

Astfel, pe listele inițiale au fost distribuite 218 pachete cu produse alimentare – pentru devenii care beneficiază de ajutor social (42) și alocație pentru susținerea familiei (176), în timp ce pe listele suplimentare au fost distribuite alte 403 pachete cu alimente – pentru copii și adulți cu dizabilități (grad grav sau accentuat), cu domiciliul sau reședința în municipiul Deva.

Fiecare pachet a conținut 12 tipuri de produse.

În cazul persoanelor vârstnice, nedeplasabile, care beneficiază de servicii de îngrijiri personale la domiciliu, Direcția de Asistență Socială Deva a asigurat transportul produselor alimentare direct acasă.

 

 

Direcția de Asistență Socială Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.