DAS Deva: Anunț pentru achiziție publică, în realizarea unui sistem de încălzire, extinderea și distribuția gazelor naturale și racordare

Direcția de Asistență Socială a publicat pe SICAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice – http://www.e-licitatie.ro/pub) anunțul cu nr. SCN 1107407/23.05.2022, pentru atribuirea contractului de achiziție publică al cărui obiect este achiziționarea serviciilor de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Realizare sistem de încălzire pentru imobilul situat în Deva, strada Aleea Streiului, nr. 24” – imobil aflat în administrarea Direcției de Asistență Socială Deva.

 

Investiția presupune inclusiv lucrări de extindere a conductei de distribuție a gazelor naturale și racordarea imobilului la aceasta.

 

Valoarea totală estimată a achiziției: 689.215,96 lei (fără TVA).

 

Operatorii economici care participă la procedura de atribuire a contractului trebuie să facă dovada că au executat și dus la bun sfârșit, în ultimii 5 ani, lucrări similare cu o valoare cumulată de minimum 689.215,96 lei (fără TVA).

 

Data limită de depunere a ofertelor: 9 iunie 2022, ora 15:00.

 

Realizarea investiției va conduce la soluționarea problemei privind încălzirea celor 29 de locuințe sociale (19 garsoniere și 10 apartamente cu două camere) aflate în imobil și, prin urmare, la îmbunătățirea confortului persoanelor care locuiesc aici.

                                                

Direcția de Asistență Socială

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.