Ați văzut-o? O femeie de 44 de ani, din Călan, dată dispărută

În data de 30 ianuarie 2024, în jurul orei 17:30, la sediul Poliției Orașului Călan s-a prezentat un bărbat care a reclamat faptul că fosta lui soție, RADU CLAUDIA-IONELA (foto), în vârstă de 44 de ani, din Călan, a plecat voluntar de la domiciliu, în data de 29 ianuarie 2024, în jurul orei 23:00, către locul de muncă (din comuna Băcia, fiind planificată să finalizeze tura în ziua următoare, la ora 07:00).

Bărbatul, observând că fosta soția nu revine la domiciliu, a încercat să o contacteze pe telefonul mobil (acesta fiind închis), după care a efectuat verificări la locul de muncă al femeii și la adresa mamei acesteia, din orașul Simeria, fără a afla vreo informație despre aceasta, motiv pentru s-a adresat Poliției Orașului Călan.

La data plecării voluntare, femeia purta o geacă (fâș) lungă, de culoare gri, cu glugă, pantaloni jeans albaștri, pantofi sport de culoare albastră, căciulă maroniu-deschis și o geantă neagră. Semnalmente: înălțime 1,63 m, păr de culoare castaniu/roșcat, lung, ochi verzi, tatuaje pe ambele antebrațe, cu inscripția „ALYN”.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că femeia ar mai fi fost plecată voluntar de la domiciliu, în cursul anului trecut, revenind acasă după aproximativ 18 zile.

Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării persoanei, care a fost dată în urmărire națională.

Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile găsirii femeii să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *