De 1 Mai, două accidente soldate cu două victime, pe drumurile hunedorene

În data de 01.05.2019, la ora 11:00, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Petroşani, a avut loc un accident rutier.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că, o femeie în vârstă de 49 de ani din localitatea Petrila, în timp ce traversa pe trecerea de pietoni strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Petroşani, a fost surprinsă şi accidentată de către un autoturism condus de o tânără în vârstă de 22 de ani din localitatea Aninoasa. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambele persoane au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Tot ieri, la ora 13:36, poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Haţeg, au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că, pe DN 66 pe raza localităţii Hațeg,  a avut loc  un accident de circulaţie soldat cu victime.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat, că un bărbat în vârstă de 30 de ani din municipiul Cluj Napoca, în timp ce conducea autoturismul personal pe strada Viilor din orașul Hațeg, într-o curbă  la stânga,  a pierdut controlul  direcției de mers și s-a răsturnat în șanț.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară  a unei tinere în vârstă de 27 de ani, în calitate de pasageră în autoturismul implicat în accident, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto au fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

 Biroul de presă-IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.