De Crăciun fii mai bun!

De Crăciun fii mai bun! Acesta este îndemnul celor de la Asociația San Montan care ne îndeamnă ca în această perioadă a sărbătorii Nașterii Mântuitorului Isus Hristos să fim mai buni cu semenii noștri aflați în suferință. De câțiva ani încoace cei de la San Montan organizează o campanie de strângere de jucării și haine pentru copii. Moș Crăciun va ajunge și la acești micuți.

Suntem la a șasea ediție a campaniei “De Crăciun fii mai bun”. În fiecare an, toți oamenii care au suflet s-au gândit la copiii și la familiile nevoiașe așa că suntem la Atelierul lui Moș Crăciun unde am sortat jucării, hăinuțe și o cășuță cu donații. Toate aceste pachete vor fi distribuite la copiii și familiile care au nevoie de ele”, a declarat Erika Santa, președinte Asociația San Montan.

Circa 70 de familii vor beneficia de vizita spiridușilor de la San Montan. An de an, crește numărul persoanelor care vin în sprijinul celor nevoiași. Spriridușii lui Moș Crăciun de la Asociația San Montan vor împărți darurile copiilor din întreaga Vale a Jiului, dar și copiilor din comuna Baru.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.