De luni se reiau cursurile! Sunt pregătite școlile din județ?

Deocamdată, nicio instituție de învățământ nu a semnalat probleme cu căldura

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean dau asigurări că școlile din județ sunt pregătite în acest moment pentru reînceperea cursurilor. Aceștia au anunțat că nicio școală din județ nu a semnalat, deocamdată, probleme cu căldura.  Însă nu se exclude varianta ca din cauza ninsorilor să se amâne începerea cursurilor la unele școli.

Cu doar câteva zile înainte ca elevii să revină în clase în noul an, reprezentanții de la IȘJ Hunedoara dau asigurări că școlile din județ vor fi pregătite la timp pentru începerea cursurilor. La momentul actual, nicio școală nu a raportat probleme însă cei de la Inspectoratul Școlar nu exclud suspendarea cursurilor în cazul în care ninsoriile care se anunță în următoarele zile îngreunează sau face imposibil accesul în școli.

„În acest moment, școlile din județul Hunedoara oferă condiții corespunzătoare pentru reluarea cursurilor. În funcție de evoluția condițiilor meteorologice, la nivelul fiecărei unități de învățământ vor fi luate măsuri, astfel încât să fie asigurată siguranța și securitatea elevilor pe durata transportului dar și a programului școlar, astfel încât acestea să se desfășoare în condiții optime.” Anunță purtătorul de cuvânt al I.Ș.J. Hunedoara, prof. Cristina Bauman.

„Din datele pe care le avem în acest moment, nu au fost semnalate disfuncționalități în ceea ce privește sistemele de termoficare.” A declarat prof. Cristina Bauman.

Doar luna trecută, la solicitarea directorilor, câteva școli din județul Hunedoara și-au suspendat cursurile, din cauza ninsorilor abundente care au avut loc la mijlocul lui decembrie.

 

Paul MUNTEAN

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *