Decathlon deschide primul său magazin din Deva

În perioada 22 – 26 iunie, Decathlon vă invită la sport în aer liber, cu ocazia deschiderii primului magazin din Deva

Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, deschide joi, 27 iunie, primul său magazin din Deva, în incinta centrului comercial Shopping City Deva, situat pe Calea Zarandului, 87. Cu această ocazie, în perioada 22 – 26 iunie, Decathlon organizează o serie de evenimente multisport pentru toți iubitorii de mișcare, cu acces și participare gratuite.

Pe 22 și 23 iunie, în intervalul orar 10:30 – 18:00, pasionații de sport din orașul Deva și nu numai sunt invitați în Parcul Municipal Cetate, unde vor avea ocazia să participe la o mulțime de activități sportive și concursuri. Toți cei prezenți vor putea testa și verifica rezistența și calitatea produselor Decathlon, printre care trotinete, skateboard, bandă de alergare. În plus, vor putea să își demonstreze abilitățile sportive, prin practicarea mai multor sporturi precum baschet, fotbal, tenis de masă, tir cu arcul, badminton, volei.

Mișcarea continuă și în săptămâna următoare, până la inaugurarea oficială a magazinului. Astfel, pe 24, 25 și 26 iunie, începând cu ora 16:00, Decathlon va organiza activități sportive în parcarea centrului comercial Shopping City Deva, în incinta căruia va fi deschis magazinul.

„Ne pregătim de lansarea celui de-al 25-lea magazin Decathlon din România, în orașul Deva, ducând mai departe misiunea noastră de a face sportul accesibil pentru cât mai mulți români. Suntem nerăbdători să cunoaștem comunitatea iubitorilor de sport din această zonă și ne dorim să le fim partener în desfășurarea activităților sportive preferate. Fiind deja o tradiție pentru noi, cu ocazia deschiderii, vom organiza evenimente multisport dedicate publicului larg. Însă, la Deva nu ne-am rezumat doar la un weekend, ci vom organiza activități pe parcursul a cinci zile. Sperăm ca un număr cât mai mare de pasionați de mișcare să fie alături de noi, având oportunitatea de a testa o parte din produsele pe care ulterior le vor regăsi și în magazin, precum și de a descoperi noi sporturi”, a declarat Lucian Sîrbu, Director de magazin, Decathlon Deva.

Activitățile sportive care vor avea loc în perioada 22 – 26 iunie sunt dedicate tuturor categoriilor de vârstă și nivelurilor de practică. Participanții la evenimente vor avea ocazia să cunoască echipa Decathlon Deva, care le va oferi consiliere și recomandări de specialitate, în funcție de sporturile practicate, de ariile de interes și de preferințe.

Din 27 iunie, noul magazin va fi deschis pentru publicul larg și va pune la dispoziție o gamă variată de articole și echipamente sportive, la un raport corect calitate – preț și cu o garanție de cel puțin 2 ani.

DESPRE DECATHLON ROMÂNIA

La nivel național, DECATHLON reunește aproximtiv 1.300 de colaboratori, într-o rețea de 25 de magazine, la care se adaugă platforma online. DECATHLON comercializează și articole cu eticheta Fabricat în România, produsele fabricate în cele 3 unități de producție din țară: București, Timișoara și Reșița. În cadrul acestora sunt produse echipamente sportive marcă proprie pentru drumeții montane și trekking, precum încălțăminte, dar și articole textile pentru ciclism și biciclete pentru adulți și copii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *