Decizii în Comitetul Executiv al PSD. Cine rămâne, cine pleacă

„Am discutat despre alegerile europarlamntare şi am luat decizii importante. Aşa cum am spus în cursul zilei de astăzi este importantă unitatea, să înţelegem unde s-a greşit, este important să ne strângem toţi, să ne unim forţele pentru a merge mai departe. Gabriela Firea a fost votată preşedinte interimar al PSD Bucureşti. A fost votată vicepreşedinte al PSD. Am avut discuţii privind susţinerea ca lider al europarlamentarilor PSD a lui Dan Nica. Am supus votului funcţia de preşedinte executiv şi a fost votat în unanimitate Paul Stănescu, dar şi cea de secretar general, a fost Rodica Nassar singura propunere, votată în unanimitate”, a declarat Dăncilă.

Ea a precizat că a  supus la vot  rămânerea la guvernare.
„Cu o singură excepţie toţi colegii au considerat că nu trebuie să amestecăm voturile pentru că i-am dezamăgi pe cei care ne-au votat în 2016. Dacă nu vom putea susţine acest lucru la o moţiune, este evident că va trebui să renunţăm la guvernare”, a declarat Dăncilă.
Premierul a nunţat că la Justiţie a fost nominalizată Ana Birchall, la Fonduri Europene – Roxana Mânzatu, la Ministerul pentru Românii de pretudindeni – Natalia Intotero, iar vicepremier pentru parteneriate strategice – Titus Corlăţean, pentru experienţa pe care o are”.
„A fost un comitex executiv care a durat foarte mult, dar de la acest CEX s-a plecat cu un mesaj de unitate, de deschidere a partidului pentru toţi cei care vor să ni se alăture, un mesaj de dialog, iar decizile vor fi pliate pe ce aşteaptă oamenii de la noi”, a spus Dăncilă.
news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *