Delgaz Grid, lucrări de aproape 25 de miloane de lei în județul Hunedoara

Delgaz Grid a scos la licitație un contract de  lucrări de peste 365 de milioane în mai multe județe, între care și Hunedoara. Contractul prevede proiectarea şi execuţia racordurilor de gaze naturale pe raza de activitate a Delgaz Grid S.A. lucrari de constructii de conducte de alimentare cu gaz si servicii de proiectare a conductelor pentru mentenanta si pentru investitii.

Proiectarea şi execuţia racordurilor de gaze naturale pe raza de activitate a S.C Delgaz Grid S.A., lucrari de constructii de conducte de alimentare cu gaz si servicii de proiectare a conductelor. 18 loturi au fost scoase la licitație pentru județele judetele Arad, Alba, Bacău și Vaslui, Bistrița, Botoșani, Caraș Severin, Cluj, Harghita, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mureș, Neamț, Sălaj și Bihor, Satu Mare, Sibiu, Suceava și Timiș.

365.792.800 de lei este valoarea contractului. 30 iulie este data limită pentru depunerea ofertelor. Contractul aferent lucrărilor care vor avea loc în județul Hunedoara are o valoare de 24.819.015 de lei, urmând a se derula pe o perioadă de doi ani. În județul Hunedoara vor fi realizate 5100 racorduri.

 

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *