DESPRE TICĂLOȘIA POLITICĂ: Pesediștii nu au dreptul să dea lecții nimănui

Dacă ar fi avut minimă compasiune pentru viața românilor și nu ar fi speculat politic, cu înfiorător cinism, marea dramă a epidemiei COVID-19, pesediștii – fie ei ai lui Ciolacu, ai lui Tăriceanu sau ai lui Ponta – ar fi avut dreptul moral să dechidă gura acum. Dar au fost doar politicieni ticăloșiți care nu numai că au refuzat să fie solidari cu eforturile de a salva viața oamenilor, dar au și încercat să distrugă aceste eforturi, distrugând, în primul rând, încrederea oamenilor în autorități, în plină criză.

Este de-a dreptul murdar felul în care pesediștii încearcă acum, după două luni de presiune socială greu de suportat pentru populație și mediul economic, să câștige capital electoral speculând această dramă generată de epidemia COVID-19. Au stat deoparte două luni și au sabotat în toate felurile eforturile statului de a controla epidemia, iar acum vor să ne dea, tuturor, lecții de economie și administrație. Ba, nu le-ar fi rușine!, chiar lecții de omenie!. Chiar propun și un vălău de măsuri populiste – în cunoscută manieră pesedistă – fără să explice, evident, de unde ar lua vreun guvern bani ca să le toarne, de-a valma, în societatea românească.

Cinic și iresponsabil, încercând să genereze și o criză politică majoră, peste nenorocirea epidemiei, pesediștii dau cu pietre într-un guvern care, de bine, de rău, a gestionat echilibrat una dintre cele mai complicate crize românești din ultimele decenii. O criză care ar fi trebuit să însemne solidarizarea tuturor forțelor politice într-un singur scop: salvarea oamenilor. Numai că judecată pesedistă a fost aceea că e numai bun momentul să rupă oasele adversarilor politici cu bâta necazurilor populare, chiar dacă mor oameni nevinovați din răfuiala asta.

În fapt, căzuți în genunchi după eșecurile în lanț ale guvernelor PSD schimbate ca hainele ponosite trei ani la rând, după ce au pierdut lamentabil ultimele confruntări electorale, pesediștii vor să-și acopere neputința speculând, fără rușine, nenorocirea oamenilor, situația dificilă în care se află România după două luni de sacrificii.

Cât poți fi de ticălos, să pui în pericol sănătatea și viața oamenilor două luni, distrugând încrederea oamenilor în autorități, după care să ieși în față să spui că ești salvatorul națiunii? Mare. Mare ticălos.

Un comentariu la „DESPRE TICĂLOȘIA POLITICĂ: Pesediștii nu au dreptul să dea lecții nimănui

  • 18 iunie 2020 la 8:00
    Permalink

    BINE SPUS! Bineînțeles,inteleg doar cei care au minte si gândesc singuri nu prin intermediul anumitor canale tv.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *