Deva: Accident cu victime din cauza nerespectării culorii roșii a semaforului

Un accident rutier a avut loc în acestă dimineața, în zona Depozitelor, din Deva. Un șofer de 31 de ani nu a respectat culoarea roșie a semaforului și într-o intersecție pe Calea Zarandului s-a ciocnit cu un autoturism condus de o femeie de 47 de ani care circula regulamentar. În urma impactului, femeia a fost rănită, ulterior preluată de ambulanță și transportată la spital.

„La data 05 mai 2023, în jurul orei 07:55, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Calea Zarandului, la intersecția cu strada Mărăști.

Poliţiştii care  s-au deplasat la faţa locului au constatat faptul că  un bărbat în vârstă de 31 ani, din municipiul Deva,  în timp ce conducea un autoturism pe  Calea Zarandului, pe banda 1 de circulație, în direcția Simeria – Mintia, a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului electric, intrând în coliziune cu autoturismul care circula pe strada Mărăști (spre strada Depozitelor), și era condus de o femeie în vârstă de 47 ani, din municipiul Deva.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea ușoară conducătoarei auto, care a fost preluată de către un echipaj al ambulanței, în vederea acordării de îngrijiri medicale” potrivit IPJ Hunedoara.  În cauza a fost întocmit dosar  ce cercetare penală.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *