Deva: Echipamente pentru dotarea cabinetelor medicale școlare

Aproape 9.000 de lei este valoarea totală a două contracte încheiate de Direcția de Asistență Socială Deva pentru achiziționarea de echipamente necesare bunei desfășurări a activității în cabinetele medicale școlare din municipiul Deva, aflate în subordinea instituției:

-Contract pentru furnizarea a 5 frigidere (cu congelator și uși separate) și a altor 5 mini-frigidere (pentru deșeuri medicale).

Valoarea contractului: 7.244,13 lei (cu TVA).

Durata contractului: până la data de 15 decembrie 2022.

Produsele electrocasnice vor fi furnizate de S.C. „Marelvi Impex” S.R.L. Rădăuți, județul Suceava.

-Contract pentru furnizarea a 8 lămpi bactericide UV-C – pentru sterilizare.

Valoarea contractului: 1.475,60 lei (cu TVA).

Durata contractului: până la data de 15 decembrie 2022.

Produsele vor fi furnizate de S.C. „Art Decorator” S.R.L. Amara, județul Ialomița.

Prețul contractelor nu va suferi modificări sau ajustări și va fi suportat de la bugetul local.

Informații detaliate cu privire la caracteristicile produselor pot fi consultate pe www.primariadeva.ro, Secțiunea Informații publice – Achiziții publice.

Echipamentele au fost achiziționate în conformitate cu Baremul de dotare a cabinetelor medicale și de medicină dentară din unitățile de învățământ preuniversitar, prevăzut de legislația în vigoare și vor ajunge, în primul rând, în cele trei cabinete medicale care funcționează, începând din luna septembrie 2021, la Liceul de Arte „Sigismund Toduță” (Corpurile A și C) și Colegiul Național „Decebal” (Corpul B).

De la începutul anului școlar, aproape 90.000 de lei de la bugetul local au fost alocați pentru dotarea celor 20 de cabinete medicale din școli și grădinițe cu materiale și produse sanitare, instrumentar medical, mobilier și echipamente IT și electrocasnice.

Potrivit datelor oficiale, în cursul anului trecut, preșcolarii și elevii din municipiul Deva au beneficiat de peste 122.000 de consultații și tratamente gratuite în cabinetele medicale școlare, dintre care 10% au fost înregistrate în cabinetele stomatologice.

 

Direcția de Asistență Socială Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *