DEVA: Polițistă înjurată și agresată de un coleg

Sâmbătă dimineață, la 08:00,un polițist, angajat al Poliției municipiului Deva, și-a înjurat și agresat colega, care ieșea din tură.

Momentul a fost surprins de către colega noastră, Natalia Lazăr și alți doi prieteni ai acesteia, care se aflau la cafea, pe balcon.

“Eram la cafea, pe balcon, cu încă doi prieteni. Polițista a ieșit din clădirea Poliției municipiului Deva și, la câteva secunde după ea, a ieșit un polițist, care i-a reproșat” cum vorbești așa cu mine? “, după care a înjurat-o și a prins-o de păr, iar mai apoi a împins-o cu pumnul. Eu și prietenii mei am înlemnit. Am apucat să filmez când femeia a plecat și el s-a întors în sediul Poliției. Dar eu sunt dispusă să depun mărturie, dacă ea vrea să depună plângere împotriva agresorului. Mă gândesc că imaginile au fost surprinse și de camerele de supraveghere din afara instituției.

Prietenul polițistei, care a sosit după incident, a vrut să intervină, dar ea l-a rugat să nu o facă. Au plecat amândoi, iar ea plângea. Nu pot să spun decât că individul acesta nu își merită uniforma “, a povestit colega noastră.

În perioada aceasta, polițiștii din județul Hunedoara, inclusiv din Deva, sunt parte a unei campanii privind combaterea violenței împotriva femeilor. Poate ar trebui să înceapă cu agresorii din instituția lor.

Anamaria NEDELCOFFAnamaria Nedelcoff

anamaria.nedelcoff@gmail.com

nedelcoff has 423 posts and counting.See all posts by nedelcoff

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *