Deva: Se apropie ultima zi în care se mai pot actualiza dosarele pentru a intra în posesia unei locuințe sociale

Persoanele din municipiul Deva care au solicitat atribuirea unei locuințe sociale mai au la dispoziție mai puțin de două săptămâni pentru actualizarea dosarelor – în vederea întocmirii listei de priorități cu solicitanții îndreptățiți să beneficieze de o locuință socială în anul 2024.

 

Dosarele neactualizate până în data de 31 octombrie 2023 NU vor fi incluse în lista de priorități.

De asemenea, dosarele neactualizate în ultimii 3 ani, consecutiv, au fost CLASATE, potrivit Hotărârii Consiliului Local nr. 331/2023, care poate fi consultată pe https://dasdeva.ro, Secțiunea Locuințe și Asociații. Titularii dosarelor clasate au dreptul să depună o nouă cerere pentru locuință socială, dacă îndeplinesc condițiile prevăzute de lege.

 

DOCUMENTELE pentru actualizarea dosarelor se DEPUN la Direcția de Asistență Socială Deva (Str. I.L. Caragiale, nr. 4) – Registratură, de luni până joi – între orele 8:00-16:30 și vineri – între orele 8:00-14:00 sau pot fi transmise online, pe adresa: dasdeva@primariadeva.ro.

 

Lista actelor necesare pentru actualizarea dosarelor poate fi consultată pe https://dasdeva.ro, Secțiunea Locuințe și Asociații – Locuințe sociale sau la sediul DAS Deva.

 

DE REȚINUT! Dosarele depuse sau actualizate după data de 31 octombrie 2023 vor fi luate luate în considerare pentru lista de priorități din anul 2025.

 

INFORMAȚII SUPLIMENTARE se pot obține la numerele de telefon 0755.878.380, 0737.036.002 și 0254.218.030 / Tasta 3 (Biroul Fond Locativ – Locuințe sociale), în timpul programului de lucru.

 

IMPORTANT! Toți solicitanții de locuințe sociale aflați în evidența Direcției de Asistență Socială Deva au fost notificați, în scris, în luna august, cu privire la termenul limită de actualizare a dosarelor.

 

Direcția de Asistență Socială Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *