Deva: În acestă seară se pornește o nouă acțiune de dezinsecție

Primăria Municipiului Deva și operatorul Serviciului de Salubritate pentru activitatea de dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare al municipiului Deva – S.C. CORAL IMPEX SRL anunță populația că astăzi, 12 iulie 2018, începând cu ora 21:00 va demara  a patra etapă din acest an a campaniei de dezinsecție terestră zone verzi, pe raza municipiului Deva.

Echipele operatorului Serviciului de salubritate pentru activitatea de dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare al municipiului Deva vor stropi folosind autospecialele dotate cu aparatura specifică, zonele verzi din toate cartierele orașului pentru a combate insectele dăunătoare.

Reamintim că substanțele care vor fi folosite pentru acțiunea de dezinsecție sunt: K-othrine Profi EC 250 – pentru combaterea țânțarilor adulți și Biopren 50 LML – insecticid pentru combaterea larvelor.

K-Othrine PROFI EC 250 combate toate insectele dăunătoare și generatoare de disconfort din igiena publică, dar se recomandă în special, în tratamentele de combatere a insectelor zburătoare precum: țânțari, muște, molii, viespi.

Acțiunea de dezinsecție se va finaliza în dimineața zilei de vineri,13 iulie 2018.

Pentru populație, acțiunea de dezinsecție nu presupune niciun pericol.

 

 

Dana Golea

Compartiment Comunicare, Relații Externe, Promovare Imagine

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *