DIAVOLUL ȘI BUNUL DUMNEZEU: După 30 de ani, comunismul a fost îngenuncheat definitiv în România

La 30 de ani de la evenimentele, răsturnând istoria, din decembrie 1989, românii, care mai sperau să scape definitiv de comunism doar prin dreptate divină, chiar asta au primit.

În condițiile în care, în trei decenii, noi, cetățenii, nu am reușit să alegem și să scăpăm, prin vot, de pleava comunistă din clasa politică, a dat Dumnezeu și pleava s-a ridicat singură în vântul istoriei și ne-a dat peste ochi atât de violent, încât ne-am trezit, bătuți și umiliți, și ne-am dus la vot.

Pleavă comunistă mai există, ici și colo, prin mai toate partidele politice românești, dar PSD a reușit – sinistru pentru noi și păgubitor pentru el – să adune, în 30 de ani, tot ce-a fost mai rău și mai periculos. Pleava comunistă din PSD acoperise, în ultimii ani, umilitor, orice urmă de rod bun din partid, asta după ce vreo două decenii și jumătate s-a tot vânturat, să pară mai rară. Părea că n-o să mai scăpăm niciodată de comunismul decerebrat, de mizeria needucată impusă să croiască destinul României și al românilor.

De aceea spun că doar bunul Dumnezeu a fost în stare să dea monstrului comunist românesc, găzduit la sânul unei social-democrații din care nu rămăsese nimic, ultima tentație a puterii: impresia că a câștigat, că a pus în genunchi România și românii, că pesedismul e unicul în cer și pe pământ, că domnia analfabetismului și hoției va fi pe veci, că leprele comuniste vor face ce vor dori din țara asta. Tot ce a fost mai rău în PSD a ieșit deasupra, a preluat, în rânjete schimonosite de lăcomie și ură, nu numai conducerea partidului, ci și a României. Această glorie dementă, acompaniată de discursuri debile de atotstăpânitori, a marcat, în fapt, victoria definitivă împotriva comunismului, în România.

Așa cum bine s-a văzut, mai ales în ultimul an, dezvăluit în întreaga-i hidoasă goliciune, monstrul comunist românesc și-a arătat și picioarele de lut. Și a fost bătut cu apă limpede și pietre în alegeri libere. Niciodată, de acum încolo, nu va mai speria de moarte pe nimeni. Sunt convins că vor fi din ce în ce mai puțini oameni speriați că își pierd slujbele, dacă nu cotizează la averea unor Dragnea sau Dăncilă. Vor fi din ce în ce mai puțini oameni speriați că justiția e la mâna unor ciocoi analfabeți. Vor fi din ce în ce mai puțini oameni rușinați să ridice privirea și să spună de unde vin, atunci când umblă în lumea liberă.

Dumnezeu a făcut dreptate. Noi, oamenii buni din România, suntem obligați, acum, să o facem să dăinuie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *