Diplome de excelență pentru echipa militară de la Spitalul Județean de Urgență Deva

M-am întâlnit astăzi, împreună cu Prefectul Județului Hunedoara, Vasilică Potecă,  cu echipa militară care a coordonat activitatea Spitalului Județean de Urgență Deva, pe timpul crizei generate de COVID-19.

Le-am acordat diplome de excelență în semn de aleasă prețuire și recunoștință pentru modul deosebit și profesionalismul cu care au gestionat situația Spitalului Județean de Urgență Deva, celor patru militari: Locotenent-colonel medic Vlase Constantin Marinel – manager, Maior  medic Țambrea Bogdan Ion – director medical,  Locotenent-colonel Ciopei Ioan-Cătălin – director administrativ și Locotenent-colonel Vartolomei-Malenovschi Mihaiel-Sorin – ofițer de stat major.

Acești oameni s-au descurcat admirabil. Au luat cele mai bune decizii, au repus pe picioare spitalul, au creat circuitele necesare  și au implementat cu succes toate protocoalele și procedurile  pentru siguranța personalului medical și a pacienților.  Niciun cadru medical nu s-a mai infectat cu COVID-19, iar numărul externărilor pacienților este acum mai mare decât cel al internărilor. Medicii militari mi-au spus că au vindecat  și persoane vârstnice  care au fost externate și se află deja acasă.

Primăria Municipiului Deva a sprijinit în această perioadă cu tot ce a putut spitalul. Dacă colaborezi găsești soluții la toate problemele.

În numele meu și al devenilor, mulțumesc echipei militare, cadrelor medicale de la Spitalul Județean de Urgență Deva  pentru devotamentul și implicarea de care au dat dovadă.

Cuvintele sunt prea puține pentru a aprecia cu adevărat munca depusă de acești oameni.

Ei, cei din linia întâi, sunt eroii noștri!

 

Primarul Municipiului Deva

Nicolae-Florin OANCEA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *