Deva: Program cu publicul în cadrul Direcţiei Publice Locale de Evidenţa Persoanelor şi Stare Civilă

Începând de astăzi, 12 martie 2020, în scopul prevenției răspândirii COVID-19 precum și al evitării contaminării cu acest virus, Direcţia Publică Locală de Evidenţa Persoanelor şi Stare Civilă Deva a stabilit un PROGRAM CU PUBLICUL pentru a asigura cadrul necesar desfășurării în condiții optime a activităţii.

  • Programul de lucrul cu publicul în perioada 11.03-22.03.2020 este următorul:

  • Luni, marţi, joi, vineri, între orele 8:30-16:30
  • Miercuri, între orele 8:30-18:30
  • În zilele de Sâmbătă, 14 martie 2020 şi 21 martie 2020 se va asigura un program special, între orele 10:00- 15:30, doar pentru depunerea actelor în vederea înregistrării actelor de deces şi oficierea căsătoriilor programate

Accesul în cele două ghişee se va face limitativ.

Se va permite accesul a maximum 3 persoane, doar la anumite intervale de timp stabilite de către lucătorii de la evidenţa persoanelor şi ofiţerii de stare civilă pentru depunerea documentelor sau pentru ridicarea actelor.

Toţi cei care intră în zona ghişeelor vor folosi OBLIGATORIU la intrare soluţia dezinfectantă pusă la dispoziţie de personalul instituţiei!

Direcţia Publică Locală de Evidenţa Persoanelor şi Stare Civilă Deva informează cetăţenii că pot face doar on-line programări pentru:

– obţinerea actelor de identitate

– depunerea actelor de stare civilă (naştere, căsătorie) – în vederea transcrierii certificatelor în registrele de stare civilă doar pentru cetăţenii din Republica Moldova şi Ucraina

– programarea oficierii căsătoriilor civile

La ghişee nu vor intra decât cetăţenii care au avut programare on-line!

Pentru programări puteţi accesa site-ul oficial al Primăriei Municipiului Deva: www.primariadeva.ro, următoarele secţiuni:

IMPORTANT!

Fără programare on-line (la starea civilă) pentru:

  • Depunerea dcumentelor pentru înregistrarea actelor de deces

  • Depunerea documentelor pentru înregistrarea nou-născuţilor şi a certificatelor de stare civilă

  • Depunerea documentelor pentru înregistrarea declaraţiei de căsătorie

  • Eliberarea actelor de identitate şi a certificatelor de stare civilă se va face în permanenţă, fără programare, iar accesul la ghişee se va face limitativ. Se va permite accesul a maximum 3 persoane în acelaşi timp, la intervalele stabilite de către lucrătorii de evidenţa persoanelor şi ofiţerii de stare civilă.

Cetăţenii sunt rugaţi să consulte informaţiile generale şi lista actelor necesare în vederea depunerii cererii, înainte de a se deplasa la ghişee pentru a solicita actul de identitate sau certificatul de stare civilă, pentru a se prezenta cu toate documentele, în original şi copie xerox.

În atenția cuplurilor care şi-au programat oficierea căsătoriei civile în Casa Căsătoriilor a Municipiul Deva, în perioada 12 martie – 22 martie 2020!

Căsătoriile se vor desfășura în prezența a maximum 10 persoane, cu obligația ca acestea să folosească substanțele dezinfectante puse la dispoziție anterior intrării în sala de oficieri.

 

Vă mulţumim pentru înţelegere!

 

Direcţia Publică Locală de Evidenţa Persoanelor şi Stare Civilă Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *