A dispărut de la Centrul de Plasament Orăștie

În data de 17.08.2019, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de către  personalul Centrului de Plasament Orăștie despre faptul că minorul MOLDOVAN ALEXANDRU SEBASTIAN (foto), în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar din centrul de plasament în jurul orei 20:30 şi nu a mai revenit.

În urma sesizării, au fost alertate patrulele de poliție, care au efectuat verificări pe raza Municipiului Orăștie şi a localităţilor limitrofe, în zona benzinăriilor şi a stațiilor mijloacelor de transport în comun, cercetările fiind extinse  pe raza altor localităţi, unde sunt informaţii că ar putea fi minorul.

La data plecării din centru, minorul era îmbrăcat cu pantaloni tip blue-jeans de culoare albastră, tricou de culoare albă și încălţăminte (adidași) de culoare albastră.

Minorul a mai plecat voluntar din Centrul de Plasament Orăștie în mai multe rânduri, atât în anul 2018 cât și în anul 2019 (de fiecare dată acesta fiind identificat de poliţişti pe raza municipiului Hunedoara).

Poliţiştii continuă  activităţile în vederea identificării minorului, faţă de care a fost solicitată măsura urmăririi naţionale.

Persoanele care deţin informaţii utile anchetei sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *