Ați văzut-o? Femeie de 53 de ani este dată dispărută

La data de 11 septembrie 2022, în jurul orei 20:00, poliţiştii din cadrul Poliției Stațiunii Geoagiu au fost sesizaţi de un bărbat cu privire la faptul că, în data 11 septembrie 2022, în jurul orei 07:30 (când s-a întors de la serviciu), a constatat că soția sa, MIHUȚ LILIANA (foto), de 53 de ani, din comuna Balşa, nu se mai afla la domiciliu (şi nici nu a reuşit să ia legătura telefonic cu aceasta, telefonul  femeii fiind închis).

Soțul femeii nu a putut furniza date cu privire la obiectele vestimentație cu care era îmbrăcata aceasta la momentul plecării voluntare, însă a indicat următoarele semnalmente: înălțime: 1,60-1,65 m., păr scurt, blond.

De la momentul primirii sesizării, poliţiştii au desfășurat mai multe activități investigative şi  de căutare, în vederea identificării femeii, care a fost dată în urmărire naţională.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile depistării celei în cauză să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 

IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *