DJ de renume mixează în Straja

Sfârșitul de săptămână se anunță a fi unul incendiar în Straja. Aici va avea loc Snowfest Straja, eveniment la care sunt așteptați să ia parte cel puțin 1000 de persoane. Două concerte, șase party-uri și 26 de kilometri de pârtii de schi sunt caracteristicile cheie ale evenimentului.

“Cu aproximativ 2 luni înainte de main event-urile din Franța: Snow Fest – 2 Alpes și Snow Fest – 3 Vallées facem încălzirea în Stațiunea Straja. Stațiunea Straja dispune de 26 km de pârtii, 11 instalaţii de transport pe cablu ce vă asigură accesul facil la toate pârtiile din staţiune: 4 telescaune, 6 teleskiuri și o telegondolă. Vom avea 3 locații de petrecere: apres ski bar pe pârtie, scena outdoor, iar seara distracția va continua în Club Aviator. Concertele vor fi susținute de Șuie Paparude și Subcarpați, iar la petreceri vor mixa: DJ Shiver, DWSL, Dj Wicked, Zo și alți DJ pe care îi vom anunța cât de curând”, arată organizatorii.

Evenimentul va avea loc în perioada 30 ianuarie- 2 februarie. Preţurile la eveniment încep de la 670 de lei şi includ: 3 nopți cazare şi skipass pe toate instalațiile de cablu din stațiune cu excepția teleschiurilor de pe pârtia de începători Platoul Soarelui, dar şi parcarea mașinii sau reduceri la cursurile de schi și snowboard.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *