DNA verifică activitatea fostului primar al Devei, Petru Mărginean

Răzvan Mareș, viceprimarul Devei, a confirmat miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, faptul că procurorii Direcției Naționale Anticorupție verifică activitatea fostului edil Petru Mărginean.

”Pot să confirm informația dumneavoastră (a jurnaliștilor – n.r.). Nu pot să vă dau informații din cadrul documentelor trimise. Vă confirm că este adevărat, că primăria a comunicat tot ceea ce s-a solicitat de Direcția Națională Anticorupție, în mai multe etape. Cred că acum câteva săptămâni (a fost ultima solicitare a procurorilor DNA – n.r.)”, a declarat Răzvan Mareș.

Mai mult, pe surse, am aflat că ultima solicitare de documente făcută de DNA a avut un volum atât de mare, încât angajații Primăriei Deva au cerit un răgaz de o săptămână, pentru a putea face copii după toate documentele solicitate.

Contactat telefonic, fostul primar Mărginean susține că nu știe nimic despre vreo anchetă a DNA, care să-l privească pe el.

”Nu. Categoric nu. Eu de unde să știu, că aflu din presă, de unele, altele. Apar în presă informații de la Curtea de Conturi. Înseamnă că sunt date pe surse. E dreptul lor să verifice, și a DNA-ului și a Procuratorii și a oricui. Să verifice. Dar eu nu știu nimic”, a declarat, pentru Replica-INFO HD, Petru Mărginean.

Anamaria NEDELCOFF

Anamaria Nedelcoff

anamaria.nedelcoff@gmail.com

nedelcoff has 423 posts and counting.See all posts by nedelcoff

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.