Doi condamnaţi definitiv, prinși de polițiști și duși la penitenciarul Deva

După ce au fost condamnaţi definitiv de către instanţa de judecată, doi bărbaţi au fost depistaţi de poliţişti, în urma unor acţiuni, şi depuși în penitenciarul Deva.

În data de 15.01.2020, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Lupeni au organizat o acţiune în urma căreia au depistat, pe o stradă din localitate, un bărbat în vârstă de 45 de ani, condamnat definitiv de instanţa de judecată la o pedeapsă privativă de libertate de un an şi șase luni,  pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Față de cel în cauză, Judecătoria Petroşani a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii în  data de 11.12.2018, iar întrucât bărbatul se sustrăgea executării pedepsei, a fost dat în urmărire naţională şi internațională.

Bărbatul a fost escortat şi încarcerat în Penitenciarul Deva, în vederea executării pedepsei.

Tot ieri, în urma unei acțiuni, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Deva au depistat pe raza municipiului Deva un tânăr de 27 de ani, condamnat la data de 14.01.2020, de Judecătoria Deva, la opt luni de închisoare cu executare în regim de detenție, pentru săvârșirea de infracțiunii de furt calificat.

În urma verificărilor efectuate, tânărul nu a fost depistat iniţial la domiciliu, motiv pentru care a fost solicitată urmărirea națională a acestuia.

Şi acesta a fost depus în Penitenciarul Deva, în vederea executării pedepsei privative de libertate.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.